Als ik de MyHeritage app verwijder van mijn mobiele toestel, wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

Als u de MyHeritage app verwijdert van uw mobiele toestel, dan zullen uw gegevens nog steeds beschikbaar zijn op de website www.myheritage.nl

De MyHeritage app is een weergave van de website zelf, dus uw informatie zal daar blijven staan.

Als u er voor kiest om de app opnieuw te installeren, kunt u zich weer aanmelden met uw geregistreerde e-mail adres en u zult uw stamboom weer zien.