Hoe verander ik tussen mijn familie sites in de MyHeritage app?

Als u meerdere familie sites heeft op MyHeritage, kunt u eenvoudig tussen deze sites wisselen door het volgende te doen:

1. Open de MyHeritage app en klik op de ‘Instellingen’ knop.

2. Klik op de optie ‘Familie sites’ om alle familie sites te tonen die u beheert of waar u lid van bent.

3. Selecteer een van de sites uit de lijst.

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.