Als ik mijn boom bewerken van de mobiele app, zal het worden gesynchroniseerd met Family Tree Builder?

Familiegeschiedenis gegevens kunnen worden bekeken, bewerkt en uitgebreid van elk apparaat. Dit kan worden gedaan vanaf uw computer met behulp van Family Tree Builder software, uw online familie site op MyHeritage, of via onze gratis MyHeritage mobiele app voor de iPad, iPhone en Android.

Alle informatie die u toevoegen of wijzigen via de mobiele app zal automatisch worden gesynchroniseerd met uw familie website.

Als u Family Tree Builder 7.0 en u uw boom met de familie site hebt gesynchroniseerd, alle wijzigingen direct gedaan op de site of via de mobiele app, zal worden gesynchroniseerd met Family Tree Builder.

Als u uw boom oorspronkelijk gepubliceerd op de site via een van de oudere versies van de Family Tree Builder software, zult u niet in staat zijn om uw stamboom rechtstreeks op de site of in de MyHeritage app bewerken.

In dit geval adviseren wij u eerst de nieuwste versie van de software te downloaden en uw boom te synchroniseren met uw familie site om te bewerkbare online te maken. Lees de volgende FAQ voor meer informatie: Waarom kan ik mijn online stamboom niet bewerken?

Op deze manier heeft u altijd een bijgewerkte boom, op de go!