Kan ik mijn e-mail adres veranderen in de MyHeritage app?

E-mail addressen kunnen via de app worden toegevoegd en worden bewerkt, net zoals alle andere feiten, voor een persoon in de stamboom. Dit zal echter uw geregistreerde e-mail adres om in te loggen niet veranderen.

Als u uw geregistreerde e-mail adres wilt wijzigen om u aan te melden bij MyHeritage, dient u dit te doen via MyHeritage.nl. Klik hier om meer te leren over hoe u uw geregistreerde e-mail adres kunt wijzigen op MyHeritage.