Wat is de MyHeritage app voor de mobiele telefoon?

Met de officiële MyHeritage app voor de iPhone, iPad en Adroid mobiele telefoons en tablets, kunt u uw familiegeschiedenis ontdekken, familie momenten delen en in contact met elkaar blijven, wanneer u wilt.

Klik hier om de MyHeritage app for iOS apparaten te downloaden of hier voor Android apparaten.

U kunt een account aanmaken of u aanmelden met een bestaand account.

Selecteer, nadat u bent aangemeld, een van de opties om uw stamboom te bewerken, foto’s toe te voegen, Smart Matches te bekijken of met onderzoek te beginnen.

Uw stamboom:

Dankzij de mobiel-vriendelijke versie van uw stamboom, kunt u uw erfgoed met u meenemen waar u ook gaat. De profielpagina’s zijn speciaal ontworpen voor mobiele apparaten. U kunt de gegevens van uw familieleden bewerken en nieuwe personen toevoegen aan uw stamboom!

Onderzoek uw familiegeschiedenis:

Gebruik onze mobiel-vriendelijke versie van de SuperSearch, om meer informatie te ontdekken over uw familiegeschiedenis. Dit kunt u doen middels de miljarden records in de MyHeritage collecties. Deze collecties omvatten onder andere documenten betreffende stambomen, geboorte, huwelijk, overlijden, immigratie, militair, census records, krantenartikelen en nog veel meer. Sommige documenten kunt u gratis bekijken, terwijl andere een MyHeritage data abonnement vereisen.

Upload uw familie foto’s:

Leg familie momenten vast op het moment dat ze gebeuren en deel deze met uw familie door de foto’s te uploaden naar uw familie site. Een overzicht van de meest recente foto’s die zijn geupload naar uw familie site, zorgt ervoor dat u niets meer mist. U kunt tevens een foto nemen en direct uploaden of een bestaande foto op uw telefoon uploaden.

Bekijk en bevestig Smart Matches:

U kunt nu ook uw Smart Matches bekijken en bevestigen of weigeren, om ter plaatse nieuwe informatie toe te voegen.

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.