Over

Hoe kan ik de gegevens van een persoon bewerken in de MyHeritage?

Om de gegevens van een persoon in de MyHeritage app te bewerken, klikt u op de persoon wiens gegevens u wilt wijzigen. Als u de persoonlijke informatie

Hoe kan ik controleren of er Smart Matches™ zijn bij gebruik van de MyHeritage app?

Met de laatste versie van de MyHeritage app voor mobiel, kan u Smart Matches beoordelen en bevestigen (of afwijzen), en nieuwe informatie opslaan op uw

Hoe registreer ik me voor de MyHeritage app?

Registreren voor de MyHeritage app is makkelijk en gratis. U kunt meteen uw stamboom beginnen te bouwen en miljarden historische documenten doorzoeken. Om

Kan ik mijn wachtwoord veranderen MyHeritage app?

Als u uw wachtwoord wenst te wijzigen, dan dient u dit te doen via MyHeritage.nl. Het veranderen van uw wachtwoord is momenteel niet mogelijk via de app.

Kan ik mijn e-mail adres veranderen in de MyHeritage app?

E-mail addressen kunnen via de app worden toegevoegd en worden bewerkt, net zoals alle andere feiten, voor een persoon in de stamboom. Dit zal echter uw

Hoe kan ik Instant Discoveries™ op mijn mobiele MyHeritage app gebruiken?

Met de laatste versie van de MyHeritage mobiele app, kan u nieuwe mensen aan uw stamboom toevoegen in een batch, door gebruik te maken van onze Instant

Welke toestellen worden ondersteund in de MyHeritage app?

Adroid toestellen: De nieuwste versie van de MyHeritage wordt ondersteund bij 9667 Android toestellen, Android 4.0 en hoger. Gebruikers met een ouder

Hoe kan ik tussen mijn stambomen wisselen in de MyHeritage app?

Als u meerdere stambomen op uw familie site heeft, en u wilt een andere stamboom bekijken, klik dan op de titel van de stamboom die u momenteel bekijkt.

Ik heb moeite om me aan te melden bij de MyHeritage app. Help!

Als u al een account heeft bij MyHeritage, meld u dan aan met uw geregistreerde e-mail adres en uw wachtwoord door op ‘Aanmelden’ te klikken.

Welke talen worden ondersteund in de MyHeritage app?

De MyHeritage app ondersteunt de volgende talen: iOS: Engels, Afrikaans, Arabisch, Catalaans, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Kroatisch,

Als ik de MyHeritage app verwijder van mijn mobiele toestel, wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

Als u de MyHeritage app verwijdert van uw mobiele toestel, dan zullen uw gegevens nog steeds beschikbaar zijn op de website www.myheritage.nl De

Heb ik een internet verbinding nodig om de MyHeritage app te gebruiken?

Ja. Het bekijken van uw stamboom en het uploaden van foto’s vereisen Wi-Fi of een 3G verbinding.

Als ik mijn boom bewerken van de mobiele app, zal het worden gesynchroniseerd met Family Tree Builder?

Familiegeschiedenis gegevens kunnen worden bekeken, bewerkt en uitgebreid van elk apparaat. Dit kan worden gedaan vanaf uw computer met behulp van Family

Hoe verander ik tussen mijn familie sites in de MyHeritage app?

Als u meerdere familie sites heeft op MyHeritage, kunt u eenvoudig tussen deze sites wisselen door het volgende te doen: 1. Open de MyHeritage app en klik

Hoe voeg ik een persoon toe aan de stamboom in de MyHeritage app?

Om een nieuw familielid toe te voegen via de MyHeritage app, klikt u op het “+” teken op een persoonskaart. Selecteer het type relatie (vader,

Waar kan ik de MyHeritage app downloaden?

Als u een iPhone, iPad of iPod Touch gebruikt, kunt u de MyHeritage app in de App Store downloaden.   Als u een Android gebruikt, kunt u de

Wat is de MyHeritage app voor de mobiele telefoon?

Met de officiële MyHeritage app voor de iPhone, iPad en Adroid mobiele telefoons en tablets, kunt u uw familiegeschiedenis ontdekken, familie