Hoe kan ik een foto uploaden in de MyHeritage app?

Neem de onderstaande stappen om een foto te uploaden via de MyHeritage app:

1. Open de app en meld u aan.

2. Klik op de optie ‘Foto’s’.

3. Selecteer het album waar u de foto’s naar toe wilt uploaden of klik op het ‘+’ teken in de rechterbovenhoek om een nieuw album aan te maken.

4. Om een foto te uploaden, klik dan op het camera symbool in de rechterbovenhoek. U kunt er voor kiezen om een foto te uploaden vanaf een foto album op uw mobiele toestel. U kunt tevens een foto nemen met het toestel en deze direct uploaden.

Let op: Het taggen van foto’s wordt momenteel niet ondersteund in de app. Als u personen aan foto’s wenst te taggen, dient u dit te doen via de online familie site. Als u een foto bij een specifiek persoon wenst te uploaden, lees dan het volgende artikel: Hoe kan ik een foto toevoegen aan een persoon in de stamboom in de MyHeritage app?

* Let op dat de weergave van de functies in de app iets kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Desalniettemin zijn de gebruiksaanwijzingen doorgaans hetzelfde.