Hoe kan ik een data abonnement aanschaffen voor mijn MyHeritage App?

Een data abonnement is een jaarlijks abonnement wat u volledige toegang verschaft tot SuperSearch-MyHeritage onderzoeks-gereedschap wat u instaat stelt om onderzoek te doen in meer dan 6 miljard documenten uit de hele wereld.

Er is heel veel bruikbare inhoud op SuperSearch te vinden. SuperSearch omvat exclusieve documenten uit de hele wereld, welke, in de meeste gevallen, alleen beschikbaar zijn op MyHeritage.

Wij voegen constant nieuwe gegevens toe aan SuperSearch, wij voegen iedere dag tenminste een miljoen historische documenten toe en een miljoen stamboom-profielen. Dit betekent dat wanneer je wat je zoekt op SuperSearch nu even niet kan vinden, de kans bestaat dat we het spoedig wel zullen hebben.

Om een data abonnement aan te schaffen op uw mobiele app, doe dan a.u.b. het volgende:

1. Log in op de app van uw mobiele apparaat en tik op de “Onderzoeken” tab.

2. Zoek naar de informatie die u probeert te vinden.

3. Wanneer u een document hebt gevonden en u wil het bekijken, maar u hebt geen data abonnement, dan wordt u aangespoord om een data abonnement te kopen door u eerst te laten kiezen uit het soort type lidmaatschap. Betalingsopties zijn afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.

Wanneer u Android gebruikt, dan kan u een abonnement kopen via uw apparaat browser. Door eenvoudig op de “Koop nu” knop te klikken en de gevraagde informatie in te vullen.

Wanneer u een iPhone gebruikt, dan kan u betalen door in te loggen op uw iTunes account door uw Apple ID te gebruiken.

Eenmaal gekocht, dan kan u onmiddellijk uw smartphone gebruiken om ieder document te bekijken wat u wil.

**Opgemerkt zij dat de wijze waarop de App’s mogelijkheden voor u zichtbaar worden enigszins afhankelijk zijn van het apparaat wat u gebruikt, echter, de algemene aanwijzingen voor het gebruik zijn hetzelfde.