Hoe kan ik foto’s herstellen in Family Tree Builder vanuit mijn familiesite?

Wanneer u aan uw stamboom project werkt in Family Tree Builder, kan u gebruikmaken van de optie “Foto’s herstellen van de familiesite” wanneer u niet kan beschikken over alle foto’s in uw project.

Dit kan gebeuren wanneer er fotomappen zijn verwijderd van uw computer of wanneer u uw project hebt hersteld vanuit een backup. Wanneer u uw project hebt gesynchroniseerd naar een familiesite, dan kan u de foto’s herstellen door ze te kopiëren  van de familiesite.

Om dit uit te voeren doe dan a.u.b. het volgende:

1.Open uw project in het Family Tree Builder programma op uw computer, en ga naar de “Foto’s” sectie (Klik op het “Foto’s” icoon in de algemenewerkbalk).
2.In de bovenste menubalk klikt u op “Foto’s”, en klik dan op “Herstel foto’s van de familiesite”.

Description: Click to view photo in full size

Let op: wanneer u speciale foto’s in uw Family Tree Builder project hebt verwijdert, zullen deze foto’s niet hersteld worden door gebruik te maken van de bewerking “Herstel foto’s van de familiesite”, zoals hierboven is omschreven.