Hoe kan ik in Family Tree Builder een album verwijderen?

Om een album in Family Tree Builder te verwijderen, doe dan a.u.b. het volgende:

1.Open uw project in Family Tree Builder.
2.Klik op het “Foto’s” icoon in de algemenewerkbalk om naar de “Foto’s” sectie te gaan.

3.In de “Albums” tab, klik op het album wat u wil verwijderen, en klik dan op de knop “Verwijderen”.

Description: Put tooltip here

Opmerking: Door deze actie worden er geen foto’s van uw project verwijdert, maar alleen het album. Iedere foto uit dit album blijft bewaard in uw familiestamboom, en je kan ze terugvinden in de lijst met alle foto’s die aan uw project zijn toegevoegd.

Wanneer u de betreffende foto’s volledig uit uw project wil verwijderen bekijk dan deze FAQ: Hoe moet ik een foto in Family Tree Builder verwijderen?