Hoe download ik foto’s die aan mijn site zijn toegevoegd?

Doe het volgende als je een foto wilt downloaden van je familie-site:

1.Klik op de'Foto's' tab op uw familiesite en zoek de foto die u wilt downloaden.

Als de foto zich in een specifiek album bevindt, klik dan aan de linkerzijde op 'Albums' om de lijst met foto-albums te bekijken die u op uw site heeft.

2.Beweeg uw muiscursor over de afbeeldingen op de pagina en gebruik het 'V' icoon aan de rechter-bovenzijde om de foto's te selecteren die u wilt downloaden. Klik dan op het teken.

De foto wordt in een zip-bestand gedownload.

Opmerking: Als deze foto was verwijderd van het Family Tree Builder programma en je wilt de foto downloaden van de site om hem daarna handmatig te uploaden in FTB en daarna te synchronisren met je site, dan raden we je aan deze foto te verwijderen van de site zodra je de foto hebt gedownload en hebt teruggezet in de Family Tree Builder.

Dit voorkomt dat er duplicaten onststaan zodra de foto is geupload naar de site tijdens de synchronisatie tussen Family Tree Builder en je site.

Nadat u de foto van de site heeft gedownload om het toe te voegen in de Family Tree Builder software, volg de onderstaande stappen om de foto's te verwijderen van de site.