Kan ik video’s of documenten naar mijn familie site uploaden?

U kunt nu video’s en documenten uploaden naar je familie-site.

U kunt ze uploaden onder de sectie ‘Foto’s’; in ‘Foto’s en video’s toevoegen’.

De ondersteunde video formaten zijn: flv, mov, mpg, mpeg, avi, mpe, mp4 , divx, qt, m1.

De ondersteunde document formaten zijn: doc, docx, pdf, ps, pps, ppt, pptx, rtf, txt, xls, xlsx, zip.

Opmerking: wij ondersteunen geen video-bestanden groter dan 50 MB. Wanneer uw video bestand groter is dan de genoemde limiet, raden wij u aan het bestand te verkleinen door het gebruik van video bewerkings software.

Als u personen wilt markeren in de documenten of in de video die u heeft geüpload, kunt u dit op dezelfde wijze doen als het markeren van personen op foto's: Hoe kan ik mensen taggen (markeren) in de foto's in de familie site?