Kan ik een foto-album downloaden van mijn familie-site?

Je kunt gemakkelijk op twee manieren foto-albums van je familie-site downloaden:

1 Log in op je familie-site en klik op de tab ‘Foto’s’.

Klik aan de linkerkant op het album dat je wilt downloaden en klik daarna op de knop ‘meer acties.’

Klik daarna op ‘Download alle bestanden’ om het album als een ZIP-file te downoaden.

2. Klik op je familie-site op de ‘Foto’s’ tab en selecteer  ‘Foto’s zoeken’.

Zoek het album die je wilt downloaden en klik er op om om het te kunnen bewerken.

Gebruik de ‘Downloaden’ knop om het album van je site te downloaden.