Worden mijn foto’s overgezet met een GEDCOM bestand?

Een GEDCOM bestand is een tekstbestand welke feitelijk geen foto’s bevat, maar het kan wel de links bevatten naar de originele locatie van de foto’s op uw computer of familie site.

Importeren en exporteren van GEDCOM bestanden van uw familie site op MyHeritage:
Exporteren van GEDCOM bestanden van uw familie site op MyHeritage is inclusief de links naar de foto’s. MyHeritage kan elk GEDCOM bestand importeren met links naar de foto’s. Klik op de volgende link voor instructies hoe uw stamboom als GEDCOM bestand te exporteren vanuit uw familie site: Kan ik een GEDCOM bestand van mijn online stamboom exporteren?

Importeren en exporteren van GEDCOM bestanden vanuit de Family Tree Builder:
Wanneer GEDCOM bestand wordt geëxporteerd vanuit de Family Tree Builder, dan raadt het programma u aan om een submap aan te maken en de foto’s hier naartoe te exporteren. Wanneer een GEDCOM wordt geïmporteerd vanuit een MyHeritage site naar de Family Tree Builder, dan herkent het programma de links en zal de foto’s downloaden naar uw computer en naar uw stamboom project.

Lees de volgende instructies hoe een GEDCOM bestand te importeren naar of exporteren vanuit de Family Tree Builder: