Hoe verwijder ik een foto in de Family Tree Builder?

Als u een foto vanuit een album in de Family Tree Builder software wenst te verwijderen volg dan deze stappen:

1.     Klik op de ‘Foto’s’ optie in de brede werkbalk.

2.     Open het album, selecteer de foto in de lijst en klik rechts met uw muis op de foto. Klik op de opie ‘Verwijderen’.

Description: Click to view photo in full size

Let op: Deze actie zal de foto alleen uit het betreffende album verwijderen, niet uit uw project.

Als u een foto volledig uit uw project wilt verwijderen volg dan deze stappen:

1.     Klik op de ‘Foto’s’ optie in de brede werkbalk, aan de bovenkant van het scherm.

2.     Klik op de foto welke u wenst te verwijderen en klik hierna op het ‘Verwijder’ tabblad. Of u klikt rechts met uw muis op de foto van uw keuze en klik hierna, in het venstertje wat zich opent, op de optie ‘Verwijderen’.