Hoe voeg ik foto’s aan de stamboom in de Family Tree Builder toe?

Als u een stamboom in de Family Tree Builder software maakt, heeft u de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Om dit te doen, volg deze stappen:

1.     Open uw stamboom project.

2.     Klik op het  'Foto’s' tabblad in de brede werkbalk.

3.     Klik op de de ‘Nieuw’ optie en klik op ‘Nieuwe foto’s’.

4.     Klik op de ‘Bladeren’ optie om foto’s op uw computer te selecteren. Klik hierna op de ‘Volgende’ optie:

In het volgende venster kunt u het foto album kiezen waar u de foto aan kan toevoegen. Als u geen album kiest dan zal de foto aan de lijst met foto’s van uw stamboom project worden toegevoegd.

5.     In het volgende venster ziet u de optie 'Details van de foto nu bewerken’ aangevinkt om het volgende ‘Bewerken foto’ venster te openen waar u gegevens kunt toevoegen en de persoon op de foto kan associëren (taggen). Als u hier nu geen gebruik van wenst te maken dient u deze optie ‘ontvinken’ en op ‘Voltooien’ te klikken.

6.     Zorg er voor om het stamboom project met uw familie site te synchroniseren zodat u deze foto’s ook in uw website kan zien en met uw familieleden kan delen.