Hoe verwijder ik een foto uit een online album?

U kunt een foto op twee manieren van uw online familie site verwijderen:

1. Klik op het tabblad ‘Foto’s’ in uw familie site en klik op het album aan de linkerkant van het scherm. Vind de foto die u wilt verwijderen.

Schuif met de muis over de foto en klik op het tandwiel-icoon aan de rechter onderkant en klik op ‘Verwijderen’.

Let op: U kunt meer dan één foto per keer verwijderen. Selecteer alle foto’s die u wenst te verwijderen door deze aan te vinken en klik dan op ‘Verwijder geselecteerde bestanden’ in de werkbalk.

2.     Schuif met de muis over het tabblad ‘Foto’s’ en klik op ‘Foto’s zoeken’. Wanneer u de foto heeft gevonden die u wenst te verwijderen, klik dan op ‘Verwijderen’ onder het kopje ‘Bewerkingen’ aan de rechterkant van de foto.

Let op: Als u in het verleden de ‘Kopieer’ functie heeft gebruikt om een foto naar een ander album te slepen, en de foto bestaat in meerdere albums, dan zal de verwijder-optie de foto van ALLE albums verwijderen. U zult een waarschuwingsbericht ontvangen waarin om uw bevestiging wordt gevraagd om de foto van de albums te verwijderen.

Description: Put tooltip here