Foto's en videos toevoegen

Hoe voeg ik foto’s aan de stamboom in de Family Tree Builder toe?

Als u een stamboom in de Family Tree Builder software maakt, heeft u de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Om dit te doen, volg deze stappen: 1.

Hoe verwijder ik een foto uit een online album?

U kunt een foto op twee manieren van uw online familie site verwijderen: 1. Klik op het tabblad ‘Foto’s’ in uw familie site en klik op

Hoe maak ik een foto-album privé?

Om je foto-album volledig privé te maken doe je het volgende:   1. Log in op je familie-site.   2.Beweeg je cursur over de ‘

Hoe upload ik foto’s van de Family Tree Builder naar mijn familie site?

Foto’s die u heeft toegevoegd aan de stamboom in de Family Tree Builder zullen automatisch worden toegevoegd aan uw familie site als u de stamboom

Hoe kan ik mensen taggen (markeren) in de foto's in de familie site?

Om mensen te markeren (taggen) in foto’s die reeds geüpload zijn op uw familie site, dient u de volgende stappen te nemen:   Log in op uw

Worden mijn foto’s overgezet met een GEDCOM bestand?

Een GEDCOM bestand is een tekstbestand welke feitelijk geen foto’s bevat, maar het kan wel de links bevatten naar de originele locatie van de

Hoe voeg ik een datum toe aan een foto op mijn familie site?

Om een ​​datum toe te voegen aan een foto van uw familie site, dient u de volgende stappen te nemen: 1. Log in op uw familie site.   2. Klik op het

Hoe kan ik foto’s herstellen in Family Tree Builder vanuit mijn familiesite?

Wanneer u aan uw stamboom project werkt in Family Tree Builder, kan u gebruikmaken van de optie “Foto’s herstellen van de familiesite”

Hoe verander ik de profiel-foto van een online album?

De profiel-foto van even online album wordt bepaald door de eerste foto in het album. Dit betekent dat je de profiel-foto kunt wijzigen door het slepen

Hoe voeg ik een datum toe aan een foto in de Family Tree Builder?

Als u uw stamboom alleen bouwt via uw online family site, kijk dan op de volgende link voor instructies: Hoe voeg ik een datum toe aan een foto op mijn

Hoe voeg ik foto’s toe aan mijn familie site?

Om foto’s toe te voegen aan uw familie site, schuif uw muis over het tabblad ‘Foto’s’ en klik op de optie ‘Foto’s &

Hoe download ik foto’s die aan mijn site zijn toegevoegd?

Doe het volgende als je een foto wilt downloaden van je familie-site:  1.Klik op de'Foto's' tab op uw familiesite en zoek de foto die u

Kan ik kiezen welke foto’s ik synchroniseer vanuit de Family Tree Builder naar de online familie site?

De nieuwste versie van Family Tree Builder (FTB 7.0) bezit, zoals de vorige versie, de optie om bepaalde specifieke foto's niet te synchroniseren. Om

Hoe kan ik in Family Tree Builder een album verwijderen?

Om een album in Family Tree Builder te verwijderen, doe dan a.u.b. het volgende:   1.Open uw project in Family Tree Builder. 2.Klik op het “

Wat is het album ‘Recente foto’s' in mijn familie-foto’s ?

Het album ‘Recente foto’s’ is het eerste foto-album dat je ziet in mijn familie-foto’s op je site. Het is een verzameling van de

Hoe verplaats ik foto’s tussen albums op mijn familie site?

De beste manier om foto’s te verplaatsen op uw familie site is:   1. Klik op het ‘Foto’s’ tabblad en selecteer het album aan

Hoe wijzig ik de volgorde van de foto’s in mijn foto-album op mijn site?

Om de volgorde van de foto’s in je online foto-album te wijzigen, doe je het volgende:   1. Log in op je familie-site en klik op de ‘

Kan ik video’s of documenten naar mijn familie site uploaden?

U kunt nu video’s en documenten uploaden naar je familie-site. U kunt ze uploaden onder de sectie ‘Foto’s’; in ‘Foto’s

Kan ik een foto-album downloaden van mijn familie-site?

Je kunt gemakkelijk op twee manieren foto-albums van je familie-site downloaden:   1 Log in op je familie-site en klik op de tab ‘Foto’

Welke foto formaten worden ondersteund in mijn familie site?

De familie site ondersteunt de volgende fotoformaten: .jpg, .jpeg, .jpe, .gif, .png, .bmp, .psd, .tif, en .tiff.

Hoe bewerk ik een foto album?

Om de gegevens te bewerken in een foto album dient u de volgende instructies op te volgen:   1. Meld u aan bij uw familiesite   2. Schuif met de

Hoe verwijder ik een foto in de Family Tree Builder?

Als u een foto vanuit een album in de Family Tree Builder software wenst te verwijderen volg dan deze stappen: 1.     Klik op de

Hoe voeg ik een persoonlijke foto toe aan de stamboom in de Family Tree Builder?

Zo voegt u een persoonlijke foto toe, welke u rechts op de persoonskaart in de stamboom in de Family Tree Builder kan zien. 1.     Open de