Hoe kan ik een persoonlijke foto van iemand toevoegen in mijn online stamboom?

Om een persoonlijke foto toe te voegen (de kleine foto die van een persoon verschijnt in de stamboom), neem dan de volgende stappen:

1.Klik of op het kleine Camera icoon op de Persoonskaart of op de “Foto Toevoegen” knop onder het silhouet op het linker paneel dat getoond wordt nadat u hebt geklikt op de Persoonskaart.

2.Gebruik “Sleep een foto hier” optie om een nieuwe foto toe te voegen of klik op “Selecteer bestand” om een foto te kiezen van een bepaalde bestandslocatie.

Klik “OK” om de wijzigingen op te slaan.

3.U kan ook klikken op “Bekijk profiel” aan de linkerkant om de persoonlijke profiel pagina te openen, en klik op “Foto toevoegen” onder het persoonlijke silhouet.