Hoe verwijder ik een foto-album van mijn familie site?

Je kunt een foto-album op twee manieren van je familie-site verwijderen:

1. Op je familie-site klik je op de ‘Foto’s’ tab en selecteer het album aan de linkerkant.

Klik op de knop ‘meer acties’en selecteer ‘Album verwijderen’.

2. Op je familie-site klik op de “Foto;s’ tab en selecteer ‘Foto’s zoeken’.

Zoek het album dat je wilt verwijderen en klik er op om het te openen .

Gebruik ‘Album verwijderen’om het album van je site te verwijderen.

Bevestig de vraag ‘Wilt u alle foto’s in dit album verwijderen? Door op de OK knop te klikken in het pop-up scherm dat verschijnt.

Opmerking: Onthoud dat het album ‘Recento foto’s’niet verwijderd kan worden. Het is een automatisch gegenereerd album dat steeds de laatst toegevoegde foto’s aan je familie-site toon ten eigenlijk niet echt foto’s bevat zoals andere albums.