Hoe verander ik de foto in een persoonskaart in mijn online stamboom?

Als u uw stamboom in de Family Tree Builder software bewerkt lees dan de volgende instructies: Hoe vervang ik de profielfoto in de persoonskaart in de stamboom in de Family Tree Builder?

Volg deze instructies om een profielfoto van een person in uw online stamboom te veranderen:

1. Klik op de persoonskaart van uw keuze. Als gevolg ziet u het ‘linker paneel’ met de persoonlijke gegevens.

2. Schuif met de muis over de bestaande foto en klik op het ‘potlood’ symbool welke in de rechter hoek van de foto opkomt.

3. Klik op ‘Verwijder profielfoto’ in het venster welke zich opent.

4. U kunt hier gebruik maken van de optie om een foto hier naar toe te slepen of u kan op ‘Selecteer bestand’ klikken om een foto op uw computer te selecteren en hier toe te voegen. U kunt de foto hier bewerken door in of uit te zoomen en u kan de foto ook verschuiven.

5. Klik  op ‘OK’ om dit op te slaan.

Let op: Als u gebruik wenst te maken van een foto welke u al toegevoegd en geassocieerd heeft met deze persoon, dan dient u de volgende instructies op te volgen:

1. Volg dezelfde stappen om de huidige profielfoto te verwijderen. Wanneer u dit heeft gedaan dient u op 'OK' te klikken en hier geen ander bestand te selecteren.

2. Klik hierna op ‘Bekijk alles’ in de grijze Foto’s en Video’s balk in het linker paneel. Als resultaat ziet u alle foto’s welke aan deze geassocieerd zijn.

3. Klik op de foto welke u als profielfoto wenst te gebruiken.

4. Klik op de naam van de persoon aan de rechterkant van deze pagina.

5. Markeer het gezicht op de foto en klik op ‘OK’ als u de correcte naam heeft ingetypt in het venster.

6. U kunt nu op ‘Meer informatie’ > ‘Toon in de stamboom’ klikken om deze profielfoto in de persoonskaart te zien.