Hoe kan ik mensen taggen (markeren) in de foto's in de familie site?

Om mensen te markeren (taggen) in foto’s die reeds geüpload zijn op uw familie site, dient u de volgende stappen te nemen:

Log in op uw familie site en klik op het tabblad 'Foto’s'.

Klik op de foto welke u wenst te ‘taggen’ om de pagina waar u de foto kan bewerken te openen.

Op de 'Foto bewerken' pagina, klik op de 'Voeg een persoon' knop aan de rechterkant.

Markeer het gezicht op de foto en begin de naam te typen, zoals deze in de stamboom is toegevoegd. Klik op 'OK'.

Let op: Als u meerdere foto's heeft toegevoegd, kunt u gebruik maken van de pijlen boven de huidige afbeelding om door te gaan naar de volgende foto.