Hoe voeg ik een datum toe aan een foto op mijn familie site?

Om een ​​datum toe te voegen aan een foto van uw familie site, dient u de volgende stappen te nemen:

1. Log in op uw familie site.

2. Klik op het ‘Foto’s’ tabblad. Op deze pagina ziet u alle foto’s. Kies een album en klik op de foto waar u een datum wilt toevoegen.

U kunt ook gebruik maken van de “Foto’s zoeken” optie waar u al de foto albums kunt zien en waar u foto’s kunt vinden via een titel of personen welke getagged zijn. Schuif met de muis over het Foto’s tabblad en klik op “Foto’s zoeken’. Maak gebruik van het zoek venster aan de linker bovenkant van de pagina.

3. Klik op de foto welke u wilt bewerken en als resultaat ziet u het op de ‘Foto bewerken’ pagina.

4. Klik op (Pas titel, datum en plaats aan) links boven aan de foto.

5. Voeg een foto toe met behulp van de kalender. U kunt ook een plaats toevoegen of de titel wijzigen.

6. Klik op de knop 'Pas toe'.