Hoe voeg ik een datum toe aan een foto in de Family Tree Builder?

Als u uw stamboom alleen bouwt via uw online family site, kijk dan op de volgende link voor instructies: Hoe voeg ik een datum toe aan een foto op mijn familie site?

1. Open uw stamboom in de Family Tree Builder.

2. Klik op de Foto’s optie.

3. Dubbelklik op de foto om het venster te openen waar u de foto kunt bewerken.

4. Klik op de ‘Info’ optie en voeg de datum toe door op het kalender symbool te klikken. Klik op OK en sla dit op.

Description: Click to view photo in full size

5. Sla uw stamboom op en synchroniseer uw stamboom met de online familie site.