Hoe vervang ik de profielfoto in de persoonskaart in de stamboom in de Family Tree Builder?

Als u uw stamboom online in uw familie site bouwt maak dan gebruik van de volgende link: Hoe verander ik de foto in een persoonskaart in mijn online stamboom?

Volg deze stappen om een persoonlijke foto te vervangen in de persoonskaart in de Family Tree Builder software.

1. Zoek de persoonskaart op van de juiste persoon en klik op de optie ‘Foto’s’ in de rechter hoek.

Description: Click to view photo in full size

2. Een nieuw scherm verschijnt met alle foto’s die geassocieerd staan met deze persoon.

3. Klik op de foto die u wilt gebruiken en klik hierna op het ‘Bewerken’ tabblad. Wilt u een foto gebruiken die u nog niet heeft toegevoegd, klik dan in plaats van op ‘Bewerken’ op ‘Nieuw’ > nieuwe foto’s, selecteer de foto die u wilt gebruiken en klik op ‘Details van de foto nu bewerken’.

Description: Click to view photo in full size

4. Vervolgens gaat er een venster open ('Bewerken foto') en hier dient u op de ‘Verbindingen’ optie te klikken. Klik op de naam van de persoon.

Description: Click to view photo in full size

5. De persoonlijke foto heeft altijd een blauw kader rond het gezicht als u in dit venster werkt. Een foto welke alleen geassocieerd staat met een persoon en niet als ‘Persoonlijk’ staat aangevinkt heeft een rood kader. Klik op de persoonlijke foto-knop en markeer het gezicht van de persoon.

6. Klik op de naam van de persoon om de ‘Persoonlijke foto’ optie te activeren.

7. Vink de ‘Persoonlijke foto’ optie aan, markeer het gezicht van deze persoon en klik op de ‘OK’ optie.

Wilt u een foto die u nog niet heeft toegevoegd gebruiken, dan kunt u ook gebruik maken van de volgende uitleg: Hoe voeg ik een persoonlijke foto toe aan de stamboom in de Family Tree Builder?