Foto's bewerken

Hoe vervang ik de profielfoto in de persoonskaart in de stamboom in de Family Tree Builder?

Als u uw stamboom online in uw familie site bouwt maak dan gebruik van de volgende link: Hoe verander ik de foto in een persoonskaart in mijn online

Hoe verander ik de foto in een persoonskaart in mijn online stamboom?

Als u uw stamboom in de Family Tree Builder software bewerkt lees dan de volgende instructies: Hoe vervang ik de profielfoto in de persoonskaart in de

Hoe verwijder ik een foto-album van mijn familie site?

Je kunt een foto-album op twee manieren van je familie-site verwijderen: 1. Op je familie-site klik je op de ‘Foto’s’ tab en selecteer

Hoe kan ik mensen taggen (markeren) in de foto's in de familie site?

Om mensen te markeren (taggen) in foto’s die reeds geüpload zijn op uw familie site, dient u de volgende stappen te nemen:   Log in op uw

Hoe voeg ik een datum toe aan een foto op mijn familie site?

Om een ​​datum toe te voegen aan een foto van uw familie site, dient u de volgende stappen te nemen: 1. Log in op uw familie site.   2. Klik op het

Hoe voeg ik een datum toe aan een foto in de Family Tree Builder?

Als u uw stamboom alleen bouwt via uw online family site, kijk dan op de volgende link voor instructies: Hoe voeg ik een datum toe aan een foto op mijn

Hoe kan ik een persoonlijke foto van iemand toevoegen in mijn online stamboom?

Om een persoonlijke foto toe te voegen (de kleine foto die van een persoon verschijnt in de stamboom), neem dan de volgende stappen:   1.Klik of op

Hoe kan ik een gescande foto in Family Tree Builder aanduiden als een document?

Wanneer u een gescande foto in Family Tree Builder wil aanduiden als een document, doe dan het volgende:   1.Open het Family Tree Builder programma