Hoe zorg ik ervoor dat ik met de juiste familie site synchroniseer?

Om ervoor te zorgen dat u met de juiste familie site synchroniseert, dient u onderstaande instructies te volgen:

1. Klik op 'Synchroniseren (publiceren)' in de werkbalk bovenaan en selecteer 'Synchronisatie-instellingen' in het drop-down menu.

In het volgende venster bent u in staat om te bekijken met welke familie site u de stamboom nu synchroniseert:

Als uw stamboom nog nooit is gesynchroniseerd, dan kunt u deze synchroniseren door op 'Synchroniseer Nu' te klikken.

Standaard wordt u gepresenteerd met een lijst van uw bestaande familie sites. Als u al een familie site heeft, kunt u een site kiezen uit deze lijst onder het kopje 'Dit project met één van uw bestaande familiesites synchroniseren'.

Als u nog geen familie site heeft, kunt u een nieuwe site aanmaken door de optie 'Dit project met een nieuwe familiesite synchroniseren' te kiezen. U zult een voorgestelde naam zien voor de nieuwe site, maar u kunt tevens zelf een naam kiezen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1a9966d.PNG

Klik op 'OK'. Het synchronisatie verzoek is nu aangemaakt en de stamboom kan worden gesynchroniseerd. Als u de stamboom naar een andere familie site wenst te synchroniseren, klik dan op 'Met Andere Website Synchroniseren'.

Kies een bestaande familie site uit de lijst of maak een nieuwe site aan, zoals hierboven beschreven, en klik op 'OK' om het synchronisatie verzoek te creëren.

** Zorg ervoor dat u bent aangemeld met uw geregistreerde e-mailadres. U kunt het e-mailadres waarmee u momenteel bent aangemeld in de Family Tree Builder zien in het venster 'Synchronisatie-instellingen.

Als u nog niet bent aangemeld met het e-mailadres dat is aangesloten op uw Premium-lidmaatschap, kan het synchroniseren worden beperkt en kan u gevraagd worden om te upgraden, zelfs als u al een Premium-lid.