Hoe synchroniseer ik mijn stamboom in de Family Tree Builder met mijn online familie site?

Open uw Family Tree Builder software en klik op het Sync-icoon in de werkbalk om uw stamboom te synchroniseren met uw online familie site.

U kunt ook op 'Synchroniseren (Publiceren)' in de werkbalk erboven klikken. Klik vervolgens op 'Synchroniseer Nu'.

Wanneer u er voor kiest om uw stamboom te synchroniseren, zullen er vier stappen worden doorlopen om uw project met uw online familie site te synchroniseren. Let op dat elk synchronisatie proces ook updates van uw online familie site naar de Family Tree Builder synchroniseert.

Als u voor de eerste keer synchroniseert :

Als u nog niet beschikt over een eigen familie site, dan zal u worden gevraagd om een site te creëren zodra u probeert te synchroniseren. In het het scherm dat opkomt, dient u een naam voor uw site te kiezen. U kunt een gesuggereerde naam kiezen of een naam intypen. Klik dan op 'OK'.

Als u al een familie site heeft:

Gebruik de tweede optie 'Dit project met één van uw bestaande familiesites synchroniseren' selecteer de familie site waarmee u wilt synchroniseren.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML5bc37cf.PNG

Als u met een andere familie site wilt synchroniseren, lees dan de instructies op de volgende link: Hoe zorg ik ervoor dat ik met de juiste familie site synchroniseer?