Ik verwijderde een foto uit de Family Tree Builder en synchroniseerde de stamboom. Waarom verschijnt deze foto nog steeds online?

Een in de Family Tree Builder verwijderde foto zal niet meer te zien zijn in de software.

Hij zal echter nog steeds aanwezig zijn op de online familie site,  waardoor u bepaalde foto's  nog op de online familiesite aanwezig zullen zijn maar niet in de Family Tree Builder.

Om deze foto's ook van op de familiesite te verwijderen kijkt u onder: Hoe verwijder ik een foto uit een online album?