Hoe beïnvloedt de synchronisatie mijn privacy of de privacy van mijn stambomen?

Indien een stamboom gesynchroniseerd wordt van de Family Tree Builder naar de online familie site, dan kan deze online bekeken worden en door de web beheerder bewerkt worden. Wilt u u tevens dat de site leden de gesynchroniseerde stamboom kunnen bewerken, kijk dan op de volgende link: Hoe kan ik mijn site leden in staat stellen om mijn stamboom te bewerken?

Uw stamboom wordt voor uw site leden op een dergelijke manier weergegeven die gebaseerd is op de privacy-instellingen voor uw site. Onthoud dat u de volledige controle heeft over wie wat te zien krijgt op uw site. Om te zien hoe u de privacy-instellingen kunt wijzigen, klik dan op de volgende link: Wat zijn de privacy-instellingen van mijn familie site?

Let op: De Family Tree Builder stambomen zijn bedoeld om gesynchroniseerd te worden met de familie site en geven u bijkomende voordelen, zoals het delen van stambomen met uw familieleden.

Kiest u ervoor om niet te synchroniseren dan verliest u tal van voordelen zoals Record Matching, kalenderherinneringen, profielpagina's en dergelijke. 

Kiest u ervoor om ze niet te synchroniseren dan zult u slechts gedeeltelijk kunnen genieten van het Smart Matching, Records Matching, Opkomende gebeurtenissen, profielpagina en andere voordelen verbonden aan de familie site.

Het synchroniseren verschaft ook een online back-up van uw familiestamboom. Indien uw stamboom corrupt raakt kunt u hem van uw online familie site downloaden, met behulp van de stappen op de volgende link: Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site? Dit is een niet te onderschatten voordeel van het synchroniseren waarbij uw harde werk beveiligd wordt.

U kunt ervoor kiezen om uw stamboom voor uzelf te houden en deze dus niet te synchroniseren met uw familie site. Om het synchroniseren uit te schakelen kijk hiervoor op de volgende link: Kan ik er voor kiezen om mijn Family Tree Builder stamboom niet te synchroniseren met mijn familie site?