Hoe kan ik de wijzigingen in de Family Tree Builder ongedaan maken nadat ik mijn stamboom heb gesynchroniseerd?

De synchronisatie voert de op uw online familie site aangebrachte wijzigingen ook door in de Family Tree Builder. Bij elke synchronisatie van uw stamboom wordt er door de Family Tree Builder een back-up van uw project gemaakt. Hiervan worden er maximum 10 van bijgehouden.

Dus indien uw project gewijzigd werd via uw online familie site en deze wijzigingen werden via de synchronisatie doorgevoerd in de Family Tree Builder, dan kunt u toch nog terugkeren naar de vorige versie van uw project.

U kunt wijzigingen die na een synchronisatie gedaan werden nog ongedaan maken door wijzigingen van op de site naar uw project terug te halen. Dit dankzij de in de Family Tree Builder gemaakte back-up. U kunt de back-up als volgt herstellen:

1. Open hiervoor de Family Tree Builder op uw computer. In de bovenste menubalk klikt u op 'Bestand' en daarna op 'Project Herstellen'.

 

2. In het nieuw geopende venster klikt u op 'Van harde schijf herstellen' en daarna op 'Volgende'

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML3d4940.PNG

 

3. Kies het gepaste project op de lijst. Kies daarna de gepaste, te herstellen, backup en daarna klikt u op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML3da40c.PNG