Kan ik de Family Tree Builder op twee verschillende computers gebruiken?

Het wordt afgeraden om via de Family Tree Builder, hetzelfde project op twee verschillende computers te beheren.

In Family Tree Builder synchroniseert de synchronisatiefunctie alle wijzigingen aan uw project aangebracht naar uw online site evenals alle wijzigingen van uw online stamboom naar uw software. Indien u met de Family Tree Builder, welke op twee verschillende computers geïnstalleerd is, werkt worden de wijzigingen op computer A aangebracht ook online aangebracht, maar niet in de software op computer B (zelfs niet na de synchronisatie).

Probeert u daarna om uw stamboom op computer B te synchroniseren dan worden de online wijzigingen niet herkend. Wilt u met meerdere computers aan uw project werken dan moet u de Family Tree Builder installeren op uw hoofdcomputer en dient u de online familiesite bewerken op uw andere computer(s) of mobiele toestellen.

Zo worden alle wijzigingen, via de andere computer(s) aangebracht, gesynchroniseerd naar uw software op de hoofdcomputer.