Kan ik in de Family Tree Builder de synchronisatie uitschakelen voor een specifieke stamboom?

Het is mogelijk om in de Family Tree Builder de synchronisatie voor een specifieke stamboom uit te schakelen. U kunt dit als volgt doen:

1. In de hoofdmenubalk op 'Synchroniseren (Publiceren)' klikken en daarna op  'Synchronisatie-instellingen'.

2. In het nieuwe venster klikt u op 'geavanceerde instellingen'.

3. Controleer de optie 'Synchronisatie met 'xxx website' uitschakelen'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6eb2ec.PNG

4. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.