Kan ik in de Family Tree Builder (versie 7.0) mijn stamboom automatisch synchroniseren?

De Family Tree Builder en uw online stambomen worden onderling automatisch om de 24 uur gesynchroniseerd, zelfs als uw Family Tree Builder programma gesloten is (uw computer moet weliswaar wel aan staan!).  De synchronisatie gebeurt ook telkens u uw project opslaat.

Foto's en het taggen van foto's toegevoegd door andere leden van de familiesite worden ook gesynchroniseerd met uw Family Tree Builder project.

Om het automatisch synchroniseren te activeren moet u de gepaste instellingen activeren door:

1. Open uw Family Tree Builder project.

2. Klik in de hoofdmenubalk op 'Extra' en daarna op 'Opties'.

3. In het nieuwe venster klikt u links op 'Synchroniseren'.

4. Rechts moet 'Synchroniseer projecten automatisch met mijn familiesite' de Ja waarde hebben.Klik daarna op 'OK' om de gewijzigde instelling op te slaan.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML3e5486.PNG