Kan ik handmatig synchroniseren als de automatische synchronisatie ingeschakeld is?

Ja, zelfs indien u gekozen heeft voor het automatisch synchroniseren van uw project kunt u ook nog handmatig synchroniseren. 'Sync' werkt zoals het vroegere 'Publiceren' van de Family Tree Builder 6.0 versie.

Hiervoor klikt u op de 'Sync' knop zoals hieronder getoond is:

Description: Click to view photo in full size