Kan ik bepalen welke delen van mijn Family Tree Builder project gesynchroniseerd worden met de online familie site?

U kunt bepalen welke onderdelen van uw Family Tree Builder stamboom gesynchroniseerd worden met uw online familie site. Hiervoor opent u uw project in Family Tree Builder en klikt u op 'Synchroniseren (publiceren)' van de hoofdmenubalk.

 

Selecteer 'geavanceerde instellingen'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML164654e.PNG

 

Kies daarna het type van synchronisatie dat u wilt doorvoeren door te kiezen voor ofwel 'alle mensen in het project' ofwel 'specifieke hieronder geselecteerde mensen' (idem voor de foto's).

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML16446c6.PNG

 

Klik op 'OK' om uw keuze op te slaan. Hierna synchroniseert u uw project.