Kan ik kiezen welke foto’s ik synchroniseer vanuit de Family Tree Builder naar de online familie site?

De nieuwste versie van Family Tree Builder (FTB 7.0) bezit, zoals de vorige versie, de optie om bepaalde specifieke foto's niet te synchroniseren.

Om de te synchroniseren foto's te kiezen doet u het volgende:

1. Open uw project in het Family Tree Builder programma.

2. Klik in de hoofdmenubalk op 'Synchroniseren (publiceren)' knop en kies daarna 'Synchronisatie instellingen':

3. Klik op de 'geavanceerde instellingen' knop:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML348e060.PNG

4. Kies nu voor 'specifieke hieronder geselecteerde foto's':

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML333f4ba.PNG

5. Kies de te synchroniseren foto's door  de '<< Selecteer' knop te drukken voor de in het rechter deel gekozen specifieke foto's.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML334f4ca.PNG

6. Klik op 'OK' om uw project te synchroniseren.