Kan ik er voor kiezen om mijn Family Tree Builder stamboom niet te synchroniseren met mijn familie site?

U kunt ervoor kiezen om uw stamboom niet te synchroniseren met uw familie site op MyHeritage. Hiervoor dient u, zoals hierna beschreven, de 'automatische synchronisatie' in Family Tree Builder afzetten.

Let op: Stambomen gemaakt met Family Tree Builder zijn ontworpen om gesynchroniseerd te worden met de familiesite en komen het best tot zijn recht wanneer ze zijn gesynchroniseerd.

Kiest u ervoor om ze niet te synchroniseren dan zult u slechts gedeeltelijk kunnen genieten van het Smart Matching, Records Matching, Opkomende gebeurtenissen, profielpagina en andere voordelen verbonden aan de familie site.

Het synchroniseren verschaft ook een online back-up van uw familiestamboom. Indien uw stamboom corrupt raakt kunt u hem van uw online familie site downloaden, met behulp van de stappen op de volgende link: Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site? Dit is een niet te onderschatten voordeel van het synchroniseren waarbij uw harde werk beveiligd wordt.

Om het synchroniseren uit te schakelen:

1. Open het Family Tree Builder programma.

2. Klik op 'Extra' in de bovenste menubalk en dan op 'Opties'.

 

3. Links in het nieuwe venster klik op 'Synchroniseren.'

4. Verander in 'Synchroniseer projecten automatisch met mijn familiesites' de waarde ja in nee en sla de verandering op door op OK te klikken.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML36b126.PNG

 

Let op: U kunt nog steeds manueel uw stamboom synchroniseren door te klikken op de sync-knop in de hoofdmenubalk.