Waarom kan ik in de Family Tree Builder versie 7.0 niet publiceren? Waar vind ik de publiceer optie?

In de Family Tree Builder versie 7.0 is de ‘publiceren’-functie veranderd naar de ‘synchroniseren’-functie.

Description: Click to view photo in full size

U kunt met behulp van de synchronisatie uw stamboom bewerken in zowel de Family Tree Builder, de online familie site en de Mobile App. De wijzigingen worden op elke locatie gereflecteerd na de eerstvolgende synchronisatie.

Om meer te leren over het verschil tussen publiceren en synchroniseren, klik dan op de volgende link: Wat is het verschil tussen ‘Synchroniseren’ en ‘Publiceren’?