Waarom zijn mijn foto's niet gesynchroniseerd van de online familie site naar de Family Tree Builder?

 

Doorgaans zijn er twee redenen waarom uw foto’s niet zijn gesynchroniseerd van de Family Tree Builder (FTB) naar uw online familie site.

 

Optie I: Uw instellingen zijn zodanig opgezet dat alleen specifieke foto’s worden gesynchroniseerd.

Om te controleren of dit het geval is, dient u de volgende stappen te volgen:

1.     Open uw project in de Family Tree Builder software.

2.     Klik op ‘Synchroniseren (Publiceren)’ in de werkbalk bovenaan.

3.     Klik op ‘Synchronisatie-instellingen’.

 

4.     Klik op ‘Geavanceerde Instellingen’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML339dab5.PNG

 

 

5.     Vink de optie ‘Alle foto’s’ aan.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML33a898a.PNG

 

6.     Klik op ‘OK’ en synchroniseer uw project opnieuw.

 

Optie II: Een specifieke foto is verwijderd van uw online familie site.

Wanneer een foto is verwijderd van uw online familie site, dan zal tijdens de volgende synchronisatie deze foto niet opnieuw worden gesynchroniseerd.

Om de foto toch opnieuw te synchroniseren, neem dan de volgende stappen:

1.     Open uw project in de Family Tree Builder software.

2.     Ga naar de foto’s sectie door op het Foto’s-icoon bovenaan het scherm te klikken.

 

3.     Zoek voor de foto die u opnieuw wilt synchroniseren en dubbelklik erop.


Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML347f344.PNG

 

4.     In het scherm dat opent, ontvink de optie ‘Deze foto is van de familiesite verwijderd’.


5.     Synchroniseer uw project.