Synchroniseren

Hoe zorg ik ervoor dat ik met de juiste familie site synchroniseer?

Om ervoor te zorgen dat u met de juiste familie site synchroniseert, dient u onderstaande instructies te volgen: 1. Klik op 'Synchroniseren (

Hoe synchroniseer ik mijn stamboom in de Family Tree Builder met mijn online familie site?

Open uw Family Tree Builder software en klik op het Sync-icoon in de werkbalk om uw stamboom te synchroniseren met uw online familie site.    U

Wat is het verschil tussen ‘Synchroniseren’ en ‘Publiceren’?

In de vroegere versies van de Family Tree Builder software (FTB), heette het uploaden van de stamboom vanuit de FTB naar een online familie site “

Ik heb problemen om mijn stamboom in de Family Tree Builder te synchroniseren. Wat moet ik doen?

Probeer de meest recente versie van de Family Tree Builder software te downloaden. Om dit te doen, dient u op ‘Help’ te klikken in de werkbalk

Kan ik handmatig synchroniseren als de automatische synchronisatie ingeschakeld is?

Ja, zelfs indien u gekozen heeft voor het automatisch synchroniseren van uw project kunt u ook nog handmatig synchroniseren. 'Sync' werkt zoals

Ik verwijderde een foto uit de Family Tree Builder en synchroniseerde de stamboom. Waarom verschijnt deze foto nog steeds online?

Een in de Family Tree Builder verwijderde foto zal niet meer te zien zijn in de software. Hij zal echter nog steeds aanwezig zijn op de online familie

Kan ik bepalen welke delen van mijn Family Tree Builder project gesynchroniseerd worden met de online familie site?

U kunt bepalen welke onderdelen van uw Family Tree Builder stamboom gesynchroniseerd worden met uw online familie site. Hiervoor opent u uw project in

Kan ik kiezen welke foto’s ik synchroniseer vanuit de Family Tree Builder naar de online familie site?

De nieuwste versie van Family Tree Builder (FTB 7.0) bezit, zoals de vorige versie, de optie om bepaalde specifieke foto's niet te synchroniseren. Om

Waarom zijn mijn foto's niet gesynchroniseerd van de online familie site naar de Family Tree Builder?

Doorgaans zijn er twee redenen waarom uw foto’s niet zijn gesynchroniseerd van de Family Tree Builder (FTB) naar uw online familie site.

Hoe beïnvloedt de synchronisatie mijn privacy of de privacy van mijn stambomen?

Indien een stamboom gesynchroniseerd wordt van de Family Tree Builder naar de online familie site, dan kan deze online bekeken worden en door de web

Hoe synchroniseer ik specifieke takken van mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Om in de Family Tree Builder slechts bepaalde takken van uw stamboom te synchroniseren dient u het volgende te doen: 1. Open uw stamboom in de Family Tree

Hoe kan ik de wijzigingen in de Family Tree Builder ongedaan maken nadat ik mijn stamboom heb gesynchroniseerd?

De synchronisatie voert de op uw online familie site aangebrachte wijzigingen ook door in de Family Tree Builder. Bij elke synchronisatie van uw stamboom

Kan ik de Family Tree Builder op twee verschillende computers gebruiken?

Het wordt afgeraden om via de Family Tree Builder, hetzelfde project op twee verschillende computers te beheren. In Family Tree Builder synchroniseert de

Kan ik in de Family Tree Builder de synchronisatie uitschakelen voor een specifieke stamboom?

Het is mogelijk om in de Family Tree Builder de synchronisatie voor een specifieke stamboom uit te schakelen. U kunt dit als volgt doen: 1. In de

Kan ik in de Family Tree Builder (versie 7.0) mijn stamboom automatisch synchroniseren?

De Family Tree Builder en uw online stambomen worden onderling automatisch om de 24 uur gesynchroniseerd, zelfs als uw Family Tree Builder programma

Kan ik er voor kiezen om mijn Family Tree Builder stamboom niet te synchroniseren met mijn familie site?

U kunt ervoor kiezen om uw stamboom niet te synchroniseren met uw familie site op MyHeritage. Hiervoor dient u, zoals hierna beschreven, de '

Worden de wijzigingen in mijn online stamboom naar mijn Family Tree Builder project gesynchroniseerd?

Ja!  In de nieuwe Family Tree Builder 7.0 versie is er een "link" tussen uw stamboom in de Family Tree Builder en de stamboom op uw online

Waarom kan ik in de Family Tree Builder versie 7.0 niet publiceren? Waar vind ik de publiceer optie?

In de Family Tree Builder versie 7.0 is de ‘publiceren’-functie veranderd naar de ‘synchroniseren’-functie.   U kunt met

Wat zijn de veranderingen en de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de Family Tree Builder versie 7.0?

Er zijn 3 belangrijke nieuwe functies in de Family Tree Builder versie 7.0: 1.    Synchronisatie Vroegere versies van de Family Tree

Waarom zijn mijn ID’s veranderd t.o.v. FTB versie 6.0?

De ID nummers in de Family Tree Builder versie 7.0 komen nu overeen met het daadwerkelijke aantal personen in uw stamboom. Bijvoorbeeld, als u een persoon