Hoe kan ik de volgorde van echtgenotes wijzigen in Family Tree Builder?

De eerste echtgenote die u toevoegt in de stamboom wordt beschouwd als de “primaire echtgenote” en wordt standaard weergegeven.

Wanneer u uw stamboom in Family Tree Builder bewerkt, kunt u de volgorde van de echtgenotes regelen. Om de prioriteit te veranderen (eerste, tweede) van een echtgenote, doe dan a.u.b. het volgende:

1.Ga in Family Tree Builder naar de persoonskaart van de persoon die het meest verwant is met u van de twee echtgenotes (ergo indien uw broer is gescheiden van uw schoonzuster, ga dan eerst naar uw broers genealogiekaart).

2.Klik op de knop “Bewerken” en kies “Echtgenotes” en dan “Beheer echtgenotes”.

3.Een pop-up komt tevoorschijn met een gedetailleerde lijst met alle huwelijken van deze persoon.

4.In het scherm “Beheer echtgenotes” kiest u een van de echtgenotes uit de lijst en gebruik hierbij de op- en neer pijlen in de rechterbenedenhoek van het scherm om de volgorde van de echtgenotes te wijzigen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML92c0e23.PNG

5.Klik op “OK” om de wijzigingen op te slaan.