Hoe kan ik de volgorde van kinderen volgens hun geboortedatum regelen in Family Tree Builder?

Kinderen worden in de familiestamboom gerangschikt op geboortedatum (wanneer je geboortedata in de stamboom invoert).
In de gevallen dat er geen geboortedata zijn, worden zij gerangschikt in volgorde van invoering in de stamboom.

Wanneer je je stamboom in Family Tree Builder bewerkt, kun je de volgorde van kinderen binnen het programma regelen (deze regeling is niet van toepassing op uw gesynchroniseerde familiesite).

Om de volgorde van broers en zusters te bepalen in Family Tree Builder, doe dan a.u.b. het volgende:

1.Open uw stamboom in het Family Tree Builder programma op uw computer.

2.Open de “ouders” persoonlijke kaarten.

3.Klik op de “Bewerken” knop in de linkerbenedenhoek van het “Verwantschap” grijze vak onder het ouderpaar. Beweeg uw cursor met de muis over “Kinderen” en klik dan op “Kinderen beheren”.

4.In het scherm “Bewerk Gezin”, kies een van de kinderen van de lijst en gebruik de op- en neergaande pijlen in de rechterbenedenhoek van het scherm om de volgorde van de kinderen te wijzigen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd0fa0b.PNG

5.Klik op “OK” om uw wijziging op te slaan.