Wat moet ik doen om weer te geven dat ik mijn achternaam heb veranderd?

In overeenstemming met genealogische “regels” moet u mensen vermelden met hun geboortenaam. Wanneer een persoon zijn naam heeft veranderd, moet u deze naamsverandering opnemen in zijn/haar persoonskaart.

Op dat ogenblik worden de kinderen van deze persoon geboren met deze nieuwe naam en worden als zodanig in de stamboom opgenomen.

Wanneer u een Naamsverandering wilt doorvoeren, gebruik dan de instructies uit één van de volgende FAQs:

Hoe kan ik bij iemand een feit toevoegen in mijn online-familiestamboom?

*Wanneer u een feit zoals omschreven toevoegt, selecteer dan “Feiten” en zoek dan het feit “Naam Wijzigen” in de lijst.

Bovendien kunt u meerdere namen opnemen in het persoonlijk profiel door gebruik te maken van de volgende instructies:

Wanneer u uw stamboom online bewerkt in uw familiesite:

Open de persoonskaart in de stamboom en klik op de “Profiel” knop van het linker vak.

Klik op de profiel pagina op “Bewerk profiel”.

Hier kunt u gebruikmaken van de “Extra namen” optie.

Wanneer u uw stamboom bewerkt met de Family Tree Builder software:

Zoek de betreffende persoon in de stamboom en dubbelklik op de persoonskaart om “Bewerkingsgegevens”toe te kunnen voegen.

Klik op de “Namen” knop en voeg de gewenste gegevens in.