Hoe kan ik foto’s uit een diagram verwijderen?

Wanneer u een diagram maakt met Family Tree Builder software:

Klik op de Opties knop” boven de diagramweergave. In het scherm dat wordt geopend kan u diverse tabs gebruiken om het diagram te maken dat aan uw wensen voldoet.

Klik eerst op de Vormgeving tab en kies “Traditioneel”.

Klik dan op de “Algemeen” tab en onder “Persoonlijke Foto’s”  wijzig het vakje met “Laat Persoonlijke Foto’s zien” in “Alleen Bestaande” of “Nooit”.

Klik op “OK” om de wijzigingen op te slaan.

Wanneer u een diagram maakt op uw onlinefamiliesite:

Klik op   “Geavanceerde aanpassingsopties” , om te kiezen uit de geavanceerde mogelijkheden die beschikbaar zijn om uw diagram te maken.

Daar kunt u kiezen uit “Laat nu persoonlijke foto’s zien” of “Alleen bestaande” onder de keuze optie “Foto’s”.

U kan ook voor een andere diagram stijl (17 of 18) kiezen, zoals hier wordt omschreven: Hoe verander ik de stijl van het diagram die ik aanmaak?