Hoe importeer ik een GEDCOM bestand naar de Family Tree Builder?

U kunt eenvoudig een GEDCOM bestand van uw stamboom naar de Family Tree Builder software importeren. Let op: Dit zal automatisch een nieuw project voor u aanmaken. De Family Tree Builder verandert de gegevens op uw GEDCOM bestand niet. Dit bestand blijft intact, precies zoals het was.

Om een GEDCOM bestand te importeren dient u onderstaande stappen te nemen:

1.  Open de Family Tree Builder.

2. Klik op 'Bestand' in de werkbalk bovenaan en kies 'GEDCOM importeren' in het drop-down menu.

3. Een wizard verschijnt om u te helpen uw stamboom goed te importeren naar de Family Tree Builder. Volg de stappen die hieronder zijn beschreven om de gegevens te importeren en te beginnen met het werken aan uw stamboom in de Family Tree Builder.

Description: Click to view photo in full size

4. Klik op 'Volgende' om het GEDCOM bestand dat u wilt importeren te selecteren.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd5fc7b.PNG

5. Selecteer het bestand en klik dan op 'Volgende'. Het volgende scherm zal verschijnen, met een samenvatting van de informatie die de Family Tree Builder heeft ontvangen van uw GEDCOM bestand. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd7eab0.PNG

6. In dit venster kunt u de naam kiezen voor het project dat wordt aangemaakt. Klik dan op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd857f3.PNG

7. Het bestand is nu geïmporteerd. In dit scherm ziet u het aantal personen in de stamboom en gebruikte taal, samen met andere belangrijke details zoals de grootte van het GEDCOM bestand. Klik op 'Voltooien'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLedbaea.PNG