Hoe kan ik meer dan één partner toevoegen in mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Om een andere partner in de stamboom in de Family Tree Builder toe te voegen, dan kunt u de volgende stappen nemen:

1. Open de Family Tree Builder en uw stamboom.

2. Klik op de 'Bewerken' knop op de persoon kaart aan wie u een tweede partner wilt toevoegen.

3. Selecteer 'Huwelijkspartners' en vervolgens 'Huwelijkspartner toevoegen'.

4. Klik op 'Ja' bij de vraag of u zeker weet dat u een extra partner wilt toevoegen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML952fee8.PNG

5. Vul de gegevens van de partner in. Vergeet niet om de relatie status in te stellen. De standaard instelling is 'Gehuwd'! Klik op 'OK' om het op te slaan.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML961a45a.PNG

Let op: U kunt klikken op de naam van een partner om te schakelen tussen de verschillende partners.

Als u uw stamboom in uw online familie site bewerkt, klik dan op de volgende link: Hoe kan ik meer dan één partner toevoegen in mijn stamboom in de online familie site?