Hoe voeg ik een echtscheiding toe aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Echtscheidingen, net als huwelijken, geboorten, sterfgevallen en andere gebeurtenissen, worden als levensfeiten in de stamboom weergegeven. Om een scheiding tussen twee personen in de stamboom te laten zien, voeg een echtscheiding toe voor het echtpaar. U kunt dit als volgt doen:

1. Open de Family Tree Builder software en uw stamboom.

2. Zoek het paar op waaraan u een echtscheiding wilt toevoegen.

3. Dubbelklik op de grijze balk onder de persoonskaarten van het echtpaar.

4. In het venster dat opent klikt u op de huidige relatiestatus om een drop-down menu te openen, waarin u de nieuwe relatiestatus selecteert ('Gescheiden').

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9899f7b.PNG

5. Klik op 'OK' om de wijzigingen op te slaan.

6. De verandering in de status is terug te vinden in de grijze balk.

Als u uw stamboom op uw online familie site bewerkt, kunt u op de volgende link klikken voor instructies: Hoe voer ik een echtscheiding door in mijn stamboom in mijn online familie site?