Waar kan ik notities vinden voor personen op mijn familie site?

Wanneer u een Family Tree Builder project gesynchroniseerd heeft met notities in de stamboom dan vindt u deze terug op de profielpagina van de betreffende persoon. U kunt deze als volgt vinden:

1. Meld u aan bij uw familie website.

2. Klik op het tabblad 'Stamboom'.

3. Zoek de persoon in de boom.

4. Klik in het linkerpaneel op de 'Profiel' knop.

5. Op de profielpagina vindt u rechtsonder 'Notities'.

6. U kunt klikken op 'Bewerken' om de sectie 'Notities' te openen en deze notitie bewerken. Als u nog geen notities heeft, kunt u een notitie toevoegen door op '+ Voeg notities toe' te klikken.