Waar kan ik bronvermeldingen vinden voor personen op mijn familie site?

Wanneer u een Family Tree Builder project gesynchroniseerd heeft met bronvermeldingen in de stamboom dan vindt u deze terug op de profielpagina van de betreffende persoon. U kunt deze als volgt vinden:

1. Meld u aan bij uw familie website.

2. Klik op het tabblad 'Stamboom'.

3. Zoek de gepaste persoon.

4. Klik in het linkerpaneel op de 'Profiel' knop.

5. Op de profielpagina vindt u aan de linkerkant 'Bewerk profiel'.

6. Klik op 'Mijn bronvermeldingen' om alle bronnen te zien voor deze persoon.